L’Ajuntament d’Alboraia incorpora a 25 persones dins dels plans d’ocupació EMPUJU i ECOVID 2021

Un total de 25 persones han sigut contractades durant un any per a donar suport a diferents serveis municipals gràcies a la subvenció dels Fons Socials Europeus.

L’Ajuntament d’Alboraia va sol·licitar la subvenció per a les contractacions a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball a través de LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació.

Aquest matí l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, junt al regidor de Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Sebastián Torres, i part de la Corporació Municipal, han donat la benvinguda a les noves incorporacions desitjant que “la seua estada siga positiva tant per a ells i elles com per al municipi” i “posant-nos a la vostra disposició per a qualsevol cosa que pugueu necessitar”.

Les contractacions s’han produït dins dels programes ECOVID 2021 (Avalem Experiència Plus), per a majors de 30 anys, i EMPUJU 2021, per a menors de 30 anys.

Aquestes noves incorporacions treballaran en diferents serveis i departaments municipals.

S’ha contractat un sociòleg, dues auxiliars administratives, sis responsables de consergeria, dos auxiliars d’arxiu, una empleada d’informació a l’usuari, una professora de valencià, una treballadora d’atenció domiciliària, un responsable de projectes europeus, un notificador, una tècnica en comunicació audiovisual, un auxiliar de sistemes, un assessor d’explotacions agràries, un tècnic d’imatge i so, un empleat de comerç exterior, una empleada de participació ciutadana, una bibliotecària i un tècnic de cultura.

 

Font: Ajuntament d’Alboraia