Tavernes rep el guardó Dos Flors d’Honor del programa Viles en Flor per quart any consecutiu

Un any més, el programa Viles en Flor ha premiat Tavernes de la Valldigna amb la distinció Dos Flors d’Honor pel gran patrimoni vegetal i paisatgístic del municipi, i per la tasca de potenciació de la gestió sostenible dels espais verds urbans. La present edició dels premis organitzats per l’Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT), ha premiat més de 40 municipis valencians.

La regidora Encar Mifsud ha assistit este matí a la gala celebrada en l’Hort Villa Rosita de Picanya per a recollir el guardó que reconeix la bona tasca del consistori valler en la millora i potenciació dels espais verds urbans, així com la promoció del desenvolupament sostenible de la infraestructura verda urbana i la creació de noves àrees verdes.

Durant l’estiu, un jurat especialitzat va visitar cadascun dels municipis guardonats per a conéixer les actuacions de millora, potenciació i ampliació dels espais verds urbans que es duen a terme. També s’ha valorat la gestió sostenible, l’educació ambiental en l’àmbit educatiu, la conscienciació ciutadana i la conservació dels entorns i els paisatges.

 

Font: Ajuntament de Tavernes de la Valldigna