Tercera sessió de treball de la Xarxa de municipis per a la posada en valor de la Memòria Històrica, Chelva 19 d’octubre

La Xarxa de Municipis per la posada en valor de la Memòria Històrica celebrarà la seua tercera sessió de treball el pròxim dia 19 d’octubre de 2016 a Chelva.

En aquesta jornada, es presentaran dues iniciatives en matèria de recuperació de la memòria històrica a nivell local, aprofitarem per a parlar sobre la protecció cultural del patrimoni bèl·lic de la Guerra Civil i tindrem l’oportunitat de visitar llocs de guerra situats en el municipi.

Adjunt podeu veure el programa amb la informació detallada sobre la jornada. A la sessió de treball podeu assistir autoritats locals, personal tècnic dels ajuntaments i també membres d’associacions i particulars interessats en aquesta temàtica.

Opcionalment, l’ajuntament de Chelva està organitzant un dinar amb preus especials per als assistents que desitgen quedar-se, així com una visita guiada per experts per conèixer llocs destacats de guerra del municipi de Petrer per a la vesprada.

Vos demanem, per tant, que confirmeu la vostra assistència a la sessió amb indicació si us aneu a quedar al dinar i a la visita guiada vespertina en el correu electrònic xarxamemoria@fvmp.org.

Si desitges més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb Eugeni De Manuel (eudemaroz@fvmp.org), amb Juan Carlos Niembro (jniembro@fvmp.org) o a través del telèfon 963 914 668.

Full d’incorporació a la xarxa de municipis