Santa Magdalena presenta els actes del Dia de la Dona

Santa Magdalena celebrarà, un any més, el Dia de la Dona, amb una programació que donarà inici aquest diumenge, 6 de març, amb la III Marxa Senderista del Dia de la Dona, entre els castells templers de Polpís i Xivert. Es tracta d’una jornada que organitza el Parc Natural de la Serra d´Irta, en col·laboració amb els ajuntaments de Santa Magdalena i Alcalá de Xivert-Alcossebre i que ja s’ha convertit en tot un clàssic per aquestes dates.

Les persones inscrites en la marxa es concentraran a les 7.30h en el pavelló poliesportiu de Santa Magdalena, on se’ls obsequiarà amb café i pastes típiques abans de donar inici a la ruta, que discorrerà pels castells primer de Polpís i finalment de Xivert. Un autobús esperarà als senderistes a Alcalá per a portar-los de retorn al punt de partida.

Els actes del Dia de la Dona prosseguiran el dimarts, 8 de març, a les 12h, amb la lectura d’un manifest a les portes de l’Edifici Social.

Finalment, els actes organitzats per l’Ajuntament de Santa Magdalena finalitzaran el dia 7 d’abril, a les 18h, amb una xarrada a l’Auditori de la localitat, que serà a càrrec del Centre Dona Rural de Sant Mateu i el títol de la qual és “Per a presumir NO cal patir”.