XEMV (XARXA D’EMISSORES MUNICIPALS VALENCIANES)

La XEMV inicia un recorregut per les emissores adherides per compartir sinergies i continuar vertebrant el territori, a través de la informació de proximitat
La primera parada ha estat Pego, on l’alcalde Enrique Moll ha presidit la trobada
La Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes XEMV (XEMV) inicia un recorregut pels pobles de la Comunitat, que compten amb ràdios de titularitat pública. L’objectiu és compartir sinergies i conéixer in situ cada projecte local, dedicat a la comunicació de proximitat i el servei públic i que ajuda a fomentar el territori i la nostra llengua.
El col·lectiu conformat per més d’una trentena d’emissores funciona baix el paraigua de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) des de 2016.
La primera parada ha estat hui a Pego, on l’alcalde Enrique Moll, juntament amb el regidor de Comunicació, Ricardo Sendra, han encapçalat la trobada, acompanyats de l’equip de Ràdio Pego- Lumi Requejo i Vicent Morera. La XEMV ha estat representada per la seua coordinadora i responsable de comunicació de l’ Ajuntament d’Albal Pilar Moreno i la directora del programa El Rall, Helena Montaner.
El poble de la Marina Alta, amb més de 10.000 habitants, es prepara per a l”estiu i per a unes festes híbrides però que recuperen la normalitat d’un poble “desitjós de continuar disfrutant, dels nostres paratges naturals, de la vida cultural, social, patrimonial i festiva que ens caracteritza i amb el desig de què els empresaris, autònoms i comerços locals recuperen la seua fortalesa econòmica”, ha afirmat el primer edil.
A les portes de l’estiu, Pego treballa per continuar fomentat el seu turisme posant en valor el seu ADN on la gastronomia té molt a dir, com ara els figatells o l’arròs amb costra.
Després d’una visita pels estudis de la ràdio municipal, el regidor delegat ha valorat el treball de l’equip i s’ha compromés a continuar millorant i modernitzant la instal·lació.