Xarxa valenciana de benestar dels animals de companyia

Documents de treball

En la societat actual el respecte, atenció i protecció dels animals, ha de ser fonament per a la construcció d’una convivència harmònica en l’entorn humà.

En aquest apartat s’aniran integrant instruments locals de regulació, bones pràctiques, solucions i models reeixits municipals sobre serveis i estratègies en la tinença responsable i el benestar dels animals de companyia.

Llegir Més

Fonamentació i Contacte

A través del correu   xarxabenestaranimal@fvmp.org es podrà contactar amb la Xarxa Valenciana del Benestar dels Animals de Companyia i participar activament en les iniciatives i programes que es desenvolupen en el seu àmbit, possibilitant, també, la informació i assessorament i intercanvi d’experiències.

Llegir Més

Normativa bàsica de la Tinença d’Animals de Companyia

La presència d’animals a les nostres ciutats és una realitat que es reflecteix en el desenvolupament constant de les activitats de comerç, tinença i manteniment d’aquests, propiciat en gran manera, pel canvi de les necessitats dels ciutadans.Aquest fet concerneix directament a l’Administració Local i implica la majoria de les àrees de treball municipals.

Llegir Més