Documentació

25 Novembre dia internacional per l’eliminació de la violència contra les dones

El 17 de desembre de 1999, a través de la resolució 54/134, l’Assemblea General de l’ONU va declarar el 25 de novembre com el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Llegir Més

Circular Informativa FVMP núm. 16/2019, relativa a la CONVOCATÒRIA de la IV EDICIÓ DELS PREMIS DE LA SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE EN LA COMUNITAT VALENCIANA, PREMIS SEMCV 2019.

El termini per a presentar les Candidatures finalitza el 9 d’agost de 2019 a les 14:00 h. Cada Ajuntament (Mancomunitat o Diputació) sobre la base de la seua població pot presentar fins a tres accions executades des de l’4 d´agost de 2018 per candidatura. Anime a la participació de la institució que presideixes en la convocatòria.

Llegir Més

Circular Informativa 13/2019

 Convocatòria de SUBVENCIONS destinades a PROJECTES DE DESPLEGAMENT DE L’IV PLA DE SALUT DE LA COMUNITAT VALENCIANA en els seus municipis.

Llegir Més

Circular Informativa 12/2019

Resolució de 14 de maig de 2019, del director general de LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació, per la qual es convoquen per a l’exercici 2019 les subvencions destinades a finançar la contractació d’agents d’ocupació i desenvolupament local a la Comunitat Valenciana, regulades en l’Ordre 18/2016, de 29 de setembre, de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Llegir Més

Circular Informativa 10/2019 relativa als Plans de Prevenció d’incendis forestals per a l’exercici 2019.

Després d’un primer recordatori de l’ofici emés per la Fiscalia General de l’Estat a través de la FEMP, pel qual s’insta als municipis a disposar d’un Pla Local de Prevenció d’Incendi Forestal, vos comunique l’acord de col·laboració establit per l’FVMP i les tres principals associacions agràries del nostre territori (AVA-ASAJA, UPA-PV i La Unió) per a la correcta elaboració de dit Pla de Prevenció

Llegir Més